Az amerikai sajtó tudni véli, hogy Barack Obama idősebbik lánya, Malia gyakornoki munkát kapott Harvey Weinstein producer cégénél, ahol február elején kezd majd, miután hazajön a Palm Springs-i családi vakációjáról. A Weinstein Company ugyan még nem erősítette meg a hírt, a Hollywood Reporter újságírói azonban már abban is teljesen biztosak, hogy Malia a marketing vagy a fejlesztő részlegen fog munkálkodni hamarosan. 

A 18 éves lány már régóta érdeklődik a filmszakma iránt, ami számunkra eddig csak abból derülhetett ki egyértelműen, hogy már többször tűnt fel amerikai produkciók háttérmunkatársaként.

Ilyen volt a Csajok (Girls) című HBO-s sorozat forgatása, sőt, egy héten keresztül kávéért és üdítőért szaladgált Halle Berry tévésorozata, az Extant forgatásán is, ahol annyira sikerült inkognitóban maradnia, hogy szinte senki sem tudta, ki ő valójában. Azóta azonban már eltelt pár év, Malia Obama felnőni látszik, olyannyira, hogy a gyakornokoskodás mellett szeptembertől a Harvard egyetem tanulója lesz. 

Forrás: EOnline