Most nem valami művészeti dologról van szó, mint amikor egy liftbe költözött vagy zsinórban egymás után megnézte a filmjeit, amikben szerepelt és mindezt élő videóban közvetítette.

Szervezett egy privát tüntetést, tiltakozást Trump ellen a New York-i Mozgókép Múzeum elé, aminek az a lényege, hogy Donald Trump elnöksége alatt bárki oda mehet a helyszínre, majd a kihelyezett kamerának kántálhatja, övültheti, hogy 

He Will Not Divide Us

azaz: "Nem fog megosztani minket!" Péntek óta, trump beiktatásának napjától itt lehet 0-24-ben követni az eseményeket.

Ahogy a liftes incidensnél, már itt is volt egy kisebb atrocitás. Megjelent egy jellegzetes náci (illetve a második világháború idején a német katonák által hordott) sapkát viselő férfi, aki megpróbált üzenni valamit a kamerán keresztül, de Shia LaBeouf közbelépett és ahogy csak bírta az illető fülébe üvöltötte, hogy He Will Not Divide Us.

Egyes felvételeken látszik, hogy egy rendőrségi kisbusz is a helyszínen van. A New York-i rendőrség megerősítette a TMZ-nek, hogy az említett esetről nem volt tudomásuk, de addig lesznek a helyszínen, amíg szükséges, és ha kell, akkor közbeavatkoznak.

(Huffington Post)