noklapja 12

Megszületett Fejős Éva kislánya - Hírek reggeli szmog mellé

2017.01.24. 07:16
  • A Bors írta meg, hogy a 49 éves írónőnek megszületett a gyermeke - Fejős Éva a Facebook-oldalán még egy fényképet is megosztott az újszülöttről. Az írónő éle­te úgy alakult, hogy fiatalon nem tudott gyermeket vállalni, aztán évekig hiába próbálkozott. De végül teljesült az álma, ahogy hő­sei­nek is a regényeiben.

Linda Zsófi 2900 grammal, 54 centivel, teljesen egészségesen látta meg a napvilágot. Tervezett császármetszéssel született, a János kórházban, dr. Lintner Ferenc tanár úrnál. Linda Zsófi teli torokból sírt, amikor megszületett, de aztán békésen elaludt mellettem. Kö­szönöm, én is jól vagyok, meghat az emberek – is­merősök és is­meretlenek – fe­lém áradó szeretete 

- üzente a Borsnak Fejős Éva a szülés után. Azóta egy újabb képet is kikerült az írónő közösségi oldalára.  • A Blikk értesülései szerint folyamatosanjavul Kulka János állapota. A színész a tavaly áprilisi agyi infarktusát követően megkezdett gyógytornáját idén is folytatja. Az újság felkereste a művész gyógytornászát, Kalmár Nagy Klára Laurát, aki beszélt Kulka további kezeléséről.

Folytatjuk a kezelést, amit tavaly decemberben félbehagytunk. Január végén folytatjuk a mozgásterápiát, amelynek gyakorlatai hasonlóak lesznek a tavaly végzettekhez

- magyarázta a szakember, aki elmondta azt is, hogy ugyanolyan feladatok várnak Kulkára is, mint minden sztrókon áteső beteg esetében is.