Emlékeznek még arra a videóra, amin nagyjából 1000 zenész játszotta el a Foo Fighters Learning To Fly című dalát? A 2015 nyarán készült közösségi klip célja az volt, hogy elhívják koncertezni Dave Grohl zenekarát egy olasz kisvárosba, Cesenába.

Rockin' 1000 csapata által megszervezett projekt célkitűzése meg is valósult, a zenekar énekese rövid időn belül ígéretet tett arra, hogy koncertezni fognak a városban - és az ígéretet be is váltotta

A Rockin' 1000 nemrég That's Live címmel megrendezte első koncertjét is, ahol a Világ Legnagyobb Rockbandája (Biggest Rock Band on Earth) a Nirvana klasszikusát, a Smells Like Teen Spirit című dalát is bemutatta egy hasonlóan nagyszabású, több mint ezer zenészt felvonultató zenekarral. Itt a végeredmény:

A világ legnagyobb rockbandájához egyébként ezen az oldalon lehet csatlakozni: ha szeretne jelentkezni, csak meg kell adni néhány adatot és feltölteni egy videót, amin valamilyen hangszeren játszik, és lehet, hogy jövőre már Ön fogja játszani a következő világslágert! 

Na de melyik legyen a következő szám?