Ritkán láthatunk olyat a hazai celebek körében, amikor őszintén kiállnak, és önmagukat vállalva elmondják a véleményüket egymásról. Néha még úgy is, hogy nem ismerik egymást személyesen, viszont látják, hogy a másik mit tett le az asztalra.

Jó, vannak balhék is, amikor Facebook-posztok után szem nem marad szárazon, de ebből van a kevesebb. Hát, most eggyel több.

Lakatos Levente (akit minimum a Kockahas rovatunkból ismerhetnek) az írás mellett videobloggal is jelentkezik: most éppen egyik barátjával, az Eurovíziókat a magyar delegáció embereként is megjárt Viktorral beszélték ki a műsor idei indulóit. 

A Dal versenyzőinek zenéit hallgatták meg egy reakcióvideón, és őszintén beszéltek például Radics Gigiről: Lakatos szerint jócskán megváltozott az énekesnő, mióta megismerte.

Nem értik Tóth Gabi ruháját sem, mert szerintük  egyiptomi fáraónőnek néz ki, holott a magyar népdalokhoz hasonló hangzásvilággal állt elő a Totova formációval.

Adjatok egy kanalat, szíven szúrom magamat [...] ez egy zagyvaság, ezt helyre kell tenni [...] ez egy szép lírai dal, de Tóth Gabi csak agresszíven tud énekelni

Ilyen és ehhez hasonló mondatokkal illették a produkciót (a második videón 6:50 körül kezdődik a kritika). Tóth Gabi menedzsmentje a Velvet kérdésére a kritikához annyit fűzött:

Az olyan nagyon komoly és messzire nyúló zenei karriert a háta mögött tudó szakértőnek, mint Lakatos Levente, bizonyára igaza van.

A videoblog-epizód kétrészes, és még azt is megfejtették benne, hogy bámulatosan hasonlít a Spoon 21 és a Kállay Saunders Band zenéjének egy része. Sőt volt olyan dal, amire azt mondták, nem értik mit keres a mezőnyben.

A menedzsment még felhívta a figyelmünket arra is, hogy Tóth Gabi bizonyíthatóan nem csak ordítva tud énekelni. Tessék, itt egy videó:

Mennyire ért egyet a videóban elhangzottakkal?