A színésznő rendkívül boldog a ténytől, hogy végre lezárult a közte és volt jegyese, Arpad Busson között vívott gyerekelhelyezési háború. Nem véletlenül használjuk ezt a szót, eléggé nem tudtak egyezségre jutni ugyanis azzal kapcsolatban, hogy közös lányuk kivel, milyen gyakran és mennyi időt töltsön. Sőt, Busson azzal is megfenyegette Thurmant, hogy ha nem vállal kevesebb munkát az eddigi sok helyett, ő úgy intézi, hogy ne is lássa többé Lunát. 

Persze, ez nem ilyen egyszerű, a bíróság alighanem egyéb körülményeket is figyelembe vett, ami segített meghozni azt a döntést, hogy

a kislány elsődleges felügyeleti jogát Uma Thurman kapja, 

ugyanakkor Busson csak havonta találkozhat majd vele. Thurman megkönnyebbült a döntéstől, ami nem csoda annak tükrében, hogy az előző tárgyaláson még mindkettejüket lehordta a bíró, amiért képtelenek együttműködni, sőt, meg is fegyelmezte őket azért, amiért mindenfélével vádolták egymást indokolatlanul.

Uma Thurman például azt állította Bussonról, hogy prostituált-függőségben szenved, míg a francia üzletember szerint a színésznő előszeretettel keveri a az alkoholt nyugtatóval.

Nem tudni, végül milyen egyéb megállapodás született a gyerekelhelyezés ügyében, a tények azonban biztosak, ahogy a bíró álláspontja is: 

Luna mindent megkap, amire szüksége van az életben, de jó lenne, ha maguk is megpróbálnának normálisan együttműködni. Nem kell újra szeretniük, de még csak kedvelniük sem egymást, viszont nagyon fontos, hogy a gyűlölködés helyett inkább összefogjanak. 

Forrás: US Magazine