A héten már megírtuk, hogy nemrég erős mellkasi fájdalmakkal kórházba szállították az 56 éves spanyol színészt, Antonio Banderast.

A színész erős fájdalmat érzett a mellkasában, ezután szállították az angliai Chertsey városában található Szent Péter Kórházba. Az orvosok bent is tartották megfigyelésre, de mivel javult az állapota, hazaengedték. Banderas azóta már jobban van,  és már ki is posztolt a Twitterére egy képet amin a természetben sétálnak barátnőjével, Nicole Kempellel. 

Az 56 éves színész azt is leírta posztjában, hogy a nagy ijedtség után újra élvezi a természetet, amit a vidéki Anglia nyújt.

A tavaly tavasszal Budapestre is ellátogató Banderas korábban már elárulta a People magazinnak, hogy nagyon élvezi az új otthonát - pontosan azért költözött ilyen nyugodt vidékre, mert már elege volt a nagyvárosi életmódból és az állandó partizásból. Többé már nem az a partiállat, aki korábban volt, és itt most végre van ideje saját magára és van ideje forgatókönyvet írni. Jelenleg is két könyvön dolgozik, emellett gyakran biciklizik az erdőben és teljesen el van ájulva a természettől. 

Lenyűgöz a természet. Imádom nézni a szarvasokat és a rókákat, ahogy besétálnak a kertünkbe

- mesélte a színész.  

via Eonline