Jennifer Lawrence jelenleg Budapesten forgatja a Vörös veréb című kémfilmet, de továbbra is ki van bukva az új amerikai elnök miatt - a színésznő nemrég kiadott egy közleményt, amiben leírta, hogy ő is teljesen ellenzi Donald Trump beutazást korlátozó rendelkezését. (Ez az az elnöki rendelet, amely hét muszlim országból gyakorlatilag megtiltotta a beutazást az Egyesült Államokba.)

Rengeteg híresség tiltakozott a muszlimellenes rendelet ellen, köztük a jelenleg éppen fővárosunkban tartózkodó Oscar-díjas színésznő is. Egy Facebook-posztban írta meg, hogy a szíve megszakad azokért az ártatlan menekültekért, akik a terror miatt kényszerülnek elmenekülni hazájukból. Azt gondolja, hogy nem szabad hagyni, hogy valakit megkülönböztessenek a vallása vagy a bőrszíne miatt.

 Imádkozni fogok azért, hogy a józan ész és az együttérzés visszatérjen a Fehér Házba

– írta a színésznő, aki jelenleg is Budapesten van. Lawrence január eleje óta tartózkodik nálunk, és néhány napja ismét lefotózták őt vacsorázás közben, az Október 6. utcai KNRDY étteremben. A legjobb barátnőjével, Laura Simpson Ternoskyval vacsorázott és sétált a belvárosban. 

 via JustJared