A Gyűrűk Ura színészei, Orlando Bloom, Elijah Wood, Dominic Monaghan, Billy Boyd és Viggo Mortensen január 30-én, hétfőn este egy étteremben gyűltek össze, ahol egy mókás fotóval ünnepelték meg, hogy 13 év után újra együtt van a csapat. Ezen az látható, hogy evőeszközökkel és különféle, a helyszínen talált eszközökkel veszik fel a küzdelmet egy képzeletbeli barlangi trollal.

They have a cave troll. @theoneringnet @electrice @boydbilly @orlandobloom @empiremagazine #squadgoals

Dominic Monaghan (@dom_monaghan_) által közzétett fénykép,

A Gyűrűk urában Legolas karakterét megformáló Orlandlo Bloom már tavaly októberben is megemlékezett a híres szövetségről. Arról a pillanatról osztott meg egy fotót, amikor elkészült közös tetoválásuk. Bár felmerült, hogy a szövetség egy felirat formájában kerüljön a bőrükre, végül a 9-es szám tünde verziója mellett döntöttek (ennyi tagja volt a csapatnak).

tbt to when we all got tats cos we loved so much

orlandobloom (@orlandobloom) által közzétett fénykép,

A színészek egyébként Új-Zélandon, azon belül is Wellingtonban kerestek fel egy tetoválószalont. Az egyedüli kivétel a Gimlit alakító John Rhys-Davies volt, helyette a dublőre ugrott be. Viggo Mortensen később elmondta, hogy ez egyike volt azoknak a szép pillanatoknak, amikor úgy érezték, hogy együtt vívták meg a nagy háborút, ami igazi családdá kovácsolta őket.

Via People magazin