Egészen váratlan helyről érkezett az év eddigi legfontosabb felmérése. Egy amerikai matracgyártó cég, a Sleep Cupid, tette fel az égető kérdést: melyik celebbel szexelnének a legszívesebben az emberek? A kérdőívet sajnos csak az angolszász országokban lehetett kitölteni, ám a válaszok így is kellőképpen elgondolkodtatóak.

Az amerikai férfiak legnedvesebb álma például nem Scarlett Johansson (ő csak a második helyet csípte meg), hanem Mrs. West, azaz Kim Kardashian. Mila Kunis pedig a harmadik helyre szorult.

A brit pasik sokkal romantikusabbak, ők egy valódi hercegnét vinnének ágyba, Katalint. De ha ez nem jön össze, akkor Emma Watsonnal és Kelly Brookkal is beérik.

Kanadai társaik számára az ultimate szexszimbólum Avril Lavigne (??!!), de Nina Dobrevet és Shay Mitchell is jó csajnak tartják. Szegény Celine Dion pedig még csak a TOP 7-be sem került be.

Na, de ki kell a nőknek?

Az amerikaiak nem túl meglepő válasza: George Clooney, őt Johnny Depp és Denzel Washington követi.

Az angolok szintén a királyi házban keresnék a szexpartnerüket, de nem Vilmos, hanem inkább Harry herceg személyében. Ha ő épp nem elérhető, akkor David Beckhamnek és Orlando Bloomnak se mondanának nemet.

A kanadai nők két Ryant szavaztak az első helyre, Reynolds-ot és Goslingot. Közvetlenül utánuk Keanu Reevest szeretik (szeretnék), ám ami ennél is lényegesebb, vagy inkább meglepőbb, hogy a negyedik helyre Matthew – Chandler Bing – Perryt választották.

De Donald Trumpot se kell félteni

Bár az új amerikai elnök egyik országban sem lett dobogós, Melanianak így is van oka az aggodalomra, hiszen az összes megkérdezett nő

13.4 százaléka

lefeküdne vele, ha megkörnyékezné őket a lehengerlő stílusában.

És ön szexelne Donald Trumppal?