Jó reggelt kívánunk! Az ónos eső, illetve a havazás nem vicc. Amikor azt mondják, hogy piros riasztás, akkor tényleg nem érdemes autóba ülni: autónkat és magunkat is összetörhetjük. Az utak az ország középső részében reggelre már sónedvesek, latyakosak, a mellékutakon 50-60 kilométeres sebességgel nagyjából lehet közlekedni, de vannak buszjáratok még Budapesten is, melyek kimaradnak. Csak óvatosan!

  • Bódizs Veronikát, a Miss Universe magyar képviselőjét szétszedték a kommentelők: Sarka Kata pedig védelmére kelt, írja a Bors. És közben nekiment Szunai Lindának, aki 6 évvel ezelőtt az ő szépségkirálynője volt. A Miss World jogtulajdonosa azt mondja, Linda szerinte a szépségkirálynők karikatúrája. „Minden kolléga és én is azzal példálózunk, hogy olyannak sosem szabad lennie egy szépségkirálynőnek, mint Szunai Linda. A hozzáállása a versenyhez és a társaihoz stb. A teljesítménye meg jóindulattal sem nevezhető teljesítménynek. Nekem erről ez a véleményem. Hiába szép valaki (kinek az, kinek nem), ha belülről rohad. Ezt a lányt nem ismerem, de tudom azt, hogy a társai szerették, jól teljesített, lehet vele együtt dolgozni, nem hisztis, nincs egy olyan anyja, aki megkeseríti a szervezők munkáját, és lehet rá számítani” – írta Kata, majd hozzátette: „Számomra ez a lány a szépségkirálynők karikatúrája, szégyen, hogy ő is annak nevezheti magát.” Hát így. A móka folytatódott: Szunai is beszólt „Sarka Kata, remélem, ennyi idősen, mint te, én már nem itt fogok tartani. Hogy a Face­bookon szidok számomra teljesen érdektelen embereket”. Az egész cirkuszt Sarka zárta: „Szunai Linda, ne menjünk bele szerintem, mert azt hiszem, tudnék itt olyat mondani, ami holnap címlap, és a föld alá süllyednél”. A heves vitát egyik fél sem akarta kommentálni az újságnak. 
  • Egy egyedi készítésű ékszert, a hozzá készült órát, valamint több százezer forint készpénzt is elvittek: betörtek Rékasi Károly csepeli otthonába. A Bors megnézte a helyszínt: mint kiderült a színész és párja, Pikali Gerda a Rózsadombon lévő 3 szintes házat egy dél-pesti családi házra cserélte, ami előtt ott állt az a speciális autó, amit úgy alakítottak át, hogy Rékasinak ne kelljen használnia a lábát. A házba az ablakon jutottak be, egyszerűen betörték, majd kinyitották és bemásztak. A kár teljes értéke lehet több, mint egy millió forint - Rékasi feljelentést tett, a rendőrök már nyomoznak.
  • A Bors nyomozott: az RTL Spike-on indul valóságshow Pumped Gabóval, és Sebestyén Ágival. Olvasóriporterük fotózta le őket, ahogy veszekednek, mindezt pedig a tánckirály rögzíti egy kamerával. Akár VV Soma és VV Vivien is helyet kaphat a műsorban, ugyanis egy ingatlanos két nagy lakást is keresett a XI. kerület környékén, egy tévés produkcióhoz. Mi is megírtuk, hogy idén elindulhat a Budapest Shore, itt elolvashatja, illetve megismerheti a trashrealityk világát.
  • Frissítés: nem ez lesz a Budapest Shore, a Comment Blognak megerősítették, hogy valóban valóságshow-t forgatnak Gabóékkal, de ez teljesen független a nyárra tervezett fővárosban játszódó produkcióval. Pumped Gabó és barátai egy előre nem megrendezett realityt forgatnak épp, amiben valóban helyet kapnak a korábbi villalakók, sőt, Éden Snezi is, merthogy ők mind a társaságukba tartoznak. A produkció már tavasztól látható lesz az RTL Spikeon.