Vannak dolgok, amiket tudunk. Például azt, hogy Elizabeth Hurley 51 évesen is elképesztően jó nő, és ezt szívesen mutogatja bikiniben. Az pedig óhatatlanul felmerül az emberben, hogy mikor nem szelfiket készít, akkor ki áll a fotói mögött? Erre kaptunk most választ, ami nyomasztóbb, mint gondoltuk.

A nagybetűs MILF-ről kiderült, hogy nem profi fényképészt vagy amatőr fotós toyboy-t használ a pózok megörökítéshez, hanem saját 14 éves fiát, akinek nevét büszkén biggyeszti oda az Insta képek alá.

Amíg ezt az információt megemészti, itt van néhány fotó Damian Hurley-től, az anyukájáról:

My new favourite bikini- the Aquarius in Toffee @elizabethhurleybeach- shot by my son @damianhurley1 😉

A photo posted by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Néha több ruha is van Anyán:

Wish you were here @elizabethhurleybeach #goldleafshirt pic by @damianhurley1 😘

A photo posted by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Ez pedig maga Damian:

Snuggling up to my best boy @damianhurley1 #India 🐘🐘🐘

A photo posted by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

A színésznő egyébként szívesen beszél arról, hogy milyen szoros kapcsolatban van a fiával. 2015-ben így nyilatkozott róla a Today show-ban:

Egyértelműen kamaszodik, mélyül a hangja és magasabb is nálam. Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz belőle, de a lényeg, hogy még mindig nagyon szereti az anyukáját.

Szerencsére azért Damian életében nem a mama az egyetlen nő. Egy tévéműsorban – amiben természetesen Hurley-vel együtt szerepeltek – bevallotta, hogy Selena Gomez nagyon bejön neki, de az igazi szerelme Cindy Crawford lánya, Kaia Gerber.

Ez mondjuk érthető, a lány az anyja kiköpött mása és modellkedik is (ahogy mostanában a celebgyerekek nagy része). Itt megnézhet jó sok fotót róla is!