Reméljük, most nem fog a kardjába dőlni a nők azon 13.4 százaléka, amelyik szívesen szexelne Donald Trumppal, az elnök ugyanis nem fogja magányosan tölteni az idejét a Fehér házban. Trump megválasztása önmagában is sok kérdést vetett fel, ezek közül az egyik legégetőbb az volt, hogy vajon az elnöki pár hol fog lakni? Kezdetben a üzletember-politikus-író és médiaszemélyiség is azt állította, hogy ő bizony nem hagyja el New Yorkot, de végül belátta, hogy ha már elnök lett belőle, kénytelen átcuccolni Washingtonba.

Meliana helyzete eddig bizonytalan volt, de a választások után röpke két és fél hónappal végre elhatározta: ő is átteszi a székhelyét az amerikai fővárosba azt követően, hogy közös fiuk, Barron befejezi az iskolai évét. Erről a döntéséről sajtósán keresztül adott ki közleményt, amiben arra is kitért:

Megfontolt és gyakorlatias First lady szeretne lenni, olyan módon, hogy az autentikus és egyedi legyen

Utóbbi kijelentésben egyáltalán nem kételkedünk egy olyan asszonytól, akiről már kiderült, hogy valójában Kanye West. De ha Önnek még mindig rejtély a Melania Trump jelenség, itt segítünk olvasni a vonásaiban.