Milyen szerencsések vagyunk, hogy léteznek olyan emberek, akik a szabadidejük nagy részét  Selena Gomez gyerekkori képeinek lelkes nézegetésére fordítják! Egy ilyen személynek köszönhetjük ugyanis azt a világrengető felismerést, ami megmagyarázza Selena Gomez The Weeknd iránt érzett vonzalmát, amiről egyébként annyit tudtunk eddig, hogy  nem létezik olyan természeti vagy nemtermészeti katasztrófa, ami tönkretehetné.  

Az imént emlegetett rajongó egy olyan fényképbe botlott, amin a babakorú Gomez látható a szüleivel, teljes egyetértésben. Ha jól megnézi a fotót, és előtúrja az agyából azt a szterotípiát, amely szerint az ember olyan társat keres maga mellé, aki egy az egyben az ellenkező nemű szülőjének a mása, akkor hamar meg fogja érteni, miről magyarázok itt már mióta. Nem is szaporítom a szót, lássa meg!

fuck // @selfenty

Selena & Justin Updates™ (@jelenasenergy) által közzétett fénykép,

Az tehát egy dolog, hogy az énekesnő eléggé hasonlít az édesanyjára, de az talán ennél is szembetűnőbb, hogy aktuális pasija, The Weeknd akár Selena Gomez apja is lehetne. Persze nyilván csak kinézetre. 

Forrás: MTV