• A Blikk információi szerint a korábban kirúgott tévés műsorvezetőnőt, Jakupcsek Gabriellát akarták visszahívni a köztévéhez a nemrég távozó Gundel Takács Gábor helyére, ám Jakupcsek azonnal nemet mondott az MTVA-nak.

    Egy a neve elhallgatását kérő bennfentes szerint a csatorna a 2015 év végén, karácsony előtt pár nappal kirúgott Jakupcsek Gabriellát kereste fel, hogy menjen vissza az MTVA-hoz és vezesse a Maradj talpon! című vetélkedőt. Jakupcseket telefonon keresték meg, hogy menjen be a székházba, s tárgyaljanak az esetleges visszatérésről, amelyet a műsorvezető állítólag igen hevesen, azonnal visszautasított. 
Úgy hírlik, hogy nem éppen „úrinőhöz” illő szavak is elhagyták a száját.


Jakupcsek a kirúgását követően egy évig, saját döntését követve pihent, nemrég pedig kiderült, visszatér a TV2 képernyőjére, ahol Egymás szemében címmel egy békítőshow-t vezet majd.

  • A Bors írta meg, hogy tűz ütött ki a Sztárban Sztár + 1 kicsi című TV2-es sikerműsor záró adásán. Varga Vivien és Pál Dénes győztes produkciója után, a színpadi ünneplés közepén csaptak fel a lángok a stúdióban. A szűk térben a tűz hamar továbbterjedhetett volna, de szerencsére gyorsan eloltották.

    A TV2 sajtóközleménye szerint az adás utolsó pár másodpercében kapott lángra a díszlet. Nem volt ijedtség, mert a tűzoltók – akik a próbákon és az élő adás alatt mindig jelen vannak – azonnal eloltották a tüzet. Így a tévében, az élő adásban ennek nyoma sem volt és még a tűzjelző sem kapcsolt be a gyors intézkedésnek köszönhetően