Mit csinál az egyszerű nagy mellű, nagy fenekű celeb, aki már szinte mindent megmutatott, nincs éppen pasija, akivel nyilvánosan enyeleghetne, viszont nagyon kellenek neki a lákjkok? Hát bejelenti, hogy terhes! Még akkor is ha nem az.

Legalábbis Nicki Minaj így tett. Pár nappal azt követően, hogy Beyoncé előállt a hírrel, hogy ikreket vár, Minaj is posztolt egy képet Instára, amin terhes.

#ATBIMS. 😂 y'all so childish Omgskibbidybopbopghjhddfnjj - I was gonna wait to share the news but...

Nicki Minaj (@nickiminaj) által közzétett fénykép,

Mivel azon a napon már posztolt magáról fotót, amin szemmel láthatóan csak egy vörös fürdőruhát hord és azt is szíve fölött, nem pedig alatta egy gyereket, joggal merül fel a kérdés, mégis mit üzen nekünk a várandós poszttal?

Azon kívül, hogy nyilván az volt a célja, hogy írjunk róla, a válasz talán a képhez tartozó hashtagben keresendő, ami így szól: ATBIMS.

Nem kell egészen a deep webig süllyednünk, hogy ezt a mozaikot feloldjuk, az ATBIMS = "all these bitches is my sons" (mindezek a kurvák a fiaim). Ez a sor egyébként Minaj több dalában is elhangzik. Ha pedig most irodalom érettségit írnánk és arra kéne válaszolnunk, hogy mire gondolt a költő, a helyes megoldás minden bizonnyal az lenne, hogy az énekesnő magát tartja a rap édesanyjának és királynőjének. Ezért a fotó.

De ennél igazából sokkal helytállóbbnak tűnik az egyszerű magyarázat:

Nicki Minaj egy troll.