Miközben azzal voltunk elfoglalva, hogy vajon Melania Trump hova költözik és, milyen show-t nyom Lady Gaga a Super Bowl félidejében, szép csendben lezajlott az évszázad egyik legfontosabb cicaharca.

A szereplők: Kylie Jenner és Kylie Minogue. Az ügy: ki használhatja védjegyszerűen a KYLIE nevet?

Az egész tavaly februárban kezdődött, mikor az élelmes Kylie Jennernek – vagy sokkal valószínűbb, hogy az anyukájának Krisnek – eszébe jutott, hogy le kéne védetni a Kylie nevet, hogy aztán azzal jó sok alapozót és rúzst adjon majd el. De egy ilyen akció senkinek nem sikerülhet csak úgy, titokban.

A nem rég ismét szinglivé vált Kylie Minogue azonnal lecsapott a 19 éves modellre, és kicsi-Kylie kérelmét megtorpedózta. Az ausztrál énekesnő azzal érvelt, hogy ő már évtizedek óta nemzetközileg elismert előadó és aktivista, akit a legtöbben simán csak Kylie-ként emlegetnek.

via GIPHY

Ha ez így nem lett volna világos Jennernek, egy Twitter-posztban egyszerűbben is elmagyarázta: „Hello... Az én nevem KYLIE”.

Most pedig, egy évvel a Kylie-háború kirobbanása után, a Daily Mail értesülései szerint, a modell kérelmét visszautasították. Tehát jelenleg Minogue az ausztrál eredetű név tulajdonosa. Fun fact egyébként, hogy a 48 éves énekesnő már 1996 óta a www.kylie.com domain tulajdonosa, ami egy évvel idősebb, mint Kim Kardashian legkisebb húga.

via GIPHY