• A Bors írta meg, hogy egy veszprémi kézilabdázó kedvéért vetett véget szingli életének a Barátok Közt Zsófijaként ismert Kiss Ramóna. A színésznő a franciaországi kézilabda-világbajnokság egyik magyar hősével, Lékai Mátéval jött össze. A magyar válogatott és a Telekom Veszprém sportolója nagypapája halsütödéjében került közelebb a Barátok Közt sztárjához.  

Valóban régóta ismerjük egymást, de egy hónapja vagyunk együtt. A távolság nem akadály, ez két emberen múlik, megoldjuk 

– erősítette meg az információt a lapnak a sportoló, de maga Kiss Ramóna sem tagadta a románcot.

Én is csak megerősíteni tudom a hírt, ez egy valós kapcsolat 

– nyilatkozta a 32 éves színésznő, aki egyébként maga is veszprémi születésű.

  • Már a hatodik hónapban van a HírTV műsorvezetője, Veiszer Alinda. A műsorvezető eddig jól titkolta, hogy hamarosan új taggal bővül a családjuk, ám már azt is elárulta, hogy milyen nemű lesz a pici. A tévés személyiség már a hatodik hónapban jár, májusra várják a kisfiút - adta hírül a Bors
  • Blikk írta meg, hogy a két hónapja véget ért ValóVilág Powered by Big Brother győztese, Soma még mindig csak papíron milliomos, ugyanis a rekordösszegű, 36 millió forintos fődíja még nem jött meg, neki pedig csak 500 forint maradt a zsebében. Hiába várta a pénzét, eddig még nem érkezett meg Soma számlájára a havi hárommillió forintos összeg. A VV győztes örül, hogy legalább nem költi a nyereményt, de a másik oldalról sajnálja, hiszen már alig van pénze, pedig a beköltözés előtt még félre is tudott tenni.