A múlt héten szinte nem volt olyan, aki ne látta volna Megyeri Csilla felvezető szövegét az Alföld Televízió Púder című műsorából, amelyet a 444 szúrt ki. Erős mondataival sokakból indulatot váltott ki, amikor magát előtérbe helyezve azt találta mondani más nőkről, hogy „rusnyább társaink”, vagy éppen szomszédjának kislányára, hogy "bazári majom". Ma reggel a Mokkában tisztázta a dolgokat, és elnézést kért: 

nem akart senkit megbántani, rosszul fogalmazott, belátja, hogy erős szó volt.

Demcsák Zsuzsa kiemelte a rusnyább társaink kifejezést, de miután Megyeri hosszabb monológjában kért bocsánatot azoktól, akik magukra vették, azt mondta:

Ezzel, hogy elnézést kértél, már vége is van a történetnek. [...] Ehhez gratulálok! [...] Követünk el hibákat, és nagyon szeretjük, ha meg tudnak nekünk bocsátani, amit ritkán szoktak megtenni azoknak, akik a médiában dolgoznak. [...] Szörnyű mondat volt. 

Grenczel Annamária, Megyeri Csilla szomszédja is meghívást kapott, hiszen egy másik videóban ő is szerepelt kislányával, ahol a Púder műsorvezetője bazári majomnak hívta azokat a gyerekeket, akiket furcsa, nem kornak megfelelő ruhába öltöztetnek. A Mokkában bejátszásra került a második videó hosszabb, teljes változata, ebből kiderült, hogy csak egy pár másodperc volt kiragadva az egész szövegkörnyezetből azon a videón, ami bejárta az internetet, és nem a szomszéd, jelenlévő kislányra értette. Az anya azt mondta, 

aki a kislány lelki világába belegázol, az milyen ember, aki összevágta [...] nem Csilla volt ez az emberke, aki közhírré tette úgymond

Demcsák azzal zárta a beszélgetést, hogy az egész történet befejezése így, hogy elnézést kért

tökéletes volt.