A vasárnap éjjel tartott Grammy-gála idén Adele-ről szólt: az év albuma, az év felvétele, az év zenéje, a legjobb pop album, és a legjobb szóló pop előadás díja is hozzá került, ráadásul az énekesnő az év albumáért járó díjat könnyezve utasította vissza, mert szerinte ezt az elismerést Beyoncé érdemelte volna a monumentális Lemonade című albumával. 

Adele annyira elérzékenyült a George Michael emlékének adózó dal előadása közben, hogy újra kellett kezdenie a számot. A Metallica zenekar pedig még rosszabbul járt - a Lady Gagával közösen előadott Moth In The Flames című szám alatt egyszerűen néma maradt James Hetfield énekes mikrofonja, így elég kínos produkció született. 

A Metallica zenekar dobosa, Lars Ulrich is ott volt a 2017-es Grammy-díjátadón: a Los Angeles-i Beverly Hilton hotelben tartott gálára Jessica Millerrel érkezett. Ulrich még 2013-ban jegyezte el a fiatal modellt, és két évvel később össze is házasodtak.

Miller és a zenész között majdnem 20 év - és a közös képeiket elnézve -majdnem 20 centi is van, de ez nem akadályozza meg őket, hogy boldog házasságban éljenek. 

One more from @clivejdavis ....Grammy's here we come * #pregrammygala #grammys

Jessica Miller (@jessicamillerofficial) által közzétett fénykép,

A Metallica dobosának egyébként két fia van a Skylar Satensteinnel kötött házasságából: a 14 éves Myles és a 12 éves Layne, de született egy harmadik fia is, a 6 éves Bryce Thadeus Ulrich-Nielsen, akinek a dán színésznő, Connie Nielsen (Gladiátor, Az ördög ügyvédje) az édesanyja.  

A pár így érkezett meg Los Angelesbe, a Grammy-gála helyszínére:

via Blabbermouth