B-VENUS NEW-02 FINAL 02

Lehet tippelni! Beyoncé ikrei a Cochella előtt vagy után születnek?

2017.02.14. 13:48

Mindenki megnyugodhat, de főleg a Coachella szervezői, Beyoncé ugyanis nem akarja lemondani a fesztiválos fellépését. Az énekesnő az április közepén kezdődő esemény egyik húzóneve, amióta pedig bejelentette második terhességét, ment a találgatás, hogy vajon lenyomja-e a koncertet.

Az Us magazinnak Beyoncé egyik ismerőse árulta el, hogy Jay-Z felesége jelenleg is a fellépésre próbál, de ha az egészsége megköveteli, hogy lemondja a koncertet, akkor természetesen időben szólni fog.

De, ami talán annál is nagyobb kérdés, hogy lesz-e Beyoncé a Coachellán, hogy mikor születnek az ikrek? Ugyanis az énekesnő arról nem nyilatkozott, hányadik hónapban van. Találgatni persze lehet.

Amennyiben kivárta az első kritikus 12 hetet a bejelentés előtt és pont a negyedik hónapba lépett, mikor posztolta a hírt, akkor a hatodik hónapban lesz a fesztivál alatt.

Ám az sem elhanyagolható, hogy már most látványosan gömbölyödik a hasa, tehát ha még csak a negyedik hónapban van, akkor számítani lehet rá, hogy még nagyobbra nő áprilisra, amivel már kényelmetlen lehet koncertezni.

Beyoncé egyébként hétvégén a Grammy-n lépett fel és ott abszolút nem látszott, hogy zavarná a várandósság a színpadon. Sőt, elképesztően nézett ki!

tk3s xposure 13022017 xpusjp 0200
Fotó: Northfoto

És ilyen volt egy kicsit kevesebb ruhában:

tk3s xposure 13022017 xpusjp 0202
Fotó: Northfoto

Ön szerint Coachella viszonylatban mikor születnek Beyoncé ikrei?