Bár se nem vagyok egy pénzügyekben jártas szakember, se nem értek különösebben a marketinghez, azt azért meg tudtam volna előre mondani, hogy a Playboy meztelen nők nélkül nem lesz túl sikeres. Csupán kicsit több mint egy év kellett ahhoz, hogy ezt a Hefner birodalom is belássa.

A Playboy 2015 októberében közölte, hogy többé nem lesznek ruhátlan lányok abban a magazinban, ami arról híres, hogy meztelen nők vannak benne, majd most 2017 elején ismét bejelentettek. Ez alkalommal azt, hogy mégis visszahozzák a csupasz testeket. Ezt egyébként Hugh fia, Cooper Hefner a Twitteren közölte.

Kár, hogy ezt a döntést hónapokkal az után hozták meg, hogy Mihalik Enikő szerepelt a az újságban. A magyar modell a decemberi szám címlaplánya volt és így az egyik utolsó, aki nem vetkőzött le teljesen a magazinnak. Szerencsére Mihaliknak nem esik nehezére a Plyaboy nélkül levetkőzni. Szeret például  meztelenül jógázni , Terry Richardson  kamerarája elé sem vett ruhát , és a francia  Marie Claire-nek is levetkőzött már.

Ön melyik magyar modellt szeretné meztelenül látni a Playboyban?