Scarlett Johansson a Playboynak adott interjút még azelőtt, mielőtt szakítottak Romain Dauriackal. Az Elveszett jelentés főszereplője őszintén és nyíltan beszélt magánéletéről, szóba került a házasság és a monogámia témája is. A színésznő kifejtette az elméletét arról, hogy mi bizonyítja a monogámia és a házasság intézményének természetellenességét. 


Johansson több érvet is felhozott a monogámia ellen, de főleg azt emelte ki, hogy bár a házasság is lehet szép, és teljesen megérti, ha valakinek ez a célja az életében, viszont nagyon sok munka van vele – és ez nem lehet egy természetes állapot.

Rengeteg munka van benne. A tény az, hogy vannak, akiknek bejön, de ettől még nem természetes. Nagyon tisztelem mindazokat, akik házasságra adják a fejüket, de szerintem ez az egész szembemegy az ösztönökkel 

– magyarázta Johansson. Azt is hozzátette, hogy vannak olyan barátai, akik már tíz éve együtt voltak, amikor úgy döntöttek, hogy összeházasodnak. 

Az esküvőjük napján vagy utána meg fogom kérdezni tőlük, hogy máshogy éreznek-e. Mert mindig máshogy érez az ember, ha már házas. Ez egy gyönyörű felelősség, de ettől még felelősség.

via US Magazine