Mint azt megírtuk, Kiss Ramóna az RTL Klub Fókusz című műsorában sírva jelentette be, hogy 16 év után elhagyja a Barátok köztöt. A riportban azt mondta, hónapok óta érlelődött benne a gondolat, aztán fél év után végérvényesen elhatározta, hogy ennyi volt. A Pénzcentrum közben utánajárt, hogy a döntés anyagilag mit jelent a számára. Számításaik szerint semmi jót: havonta akár egymillió forintot is elbukhat.

A kiszámíthatóság mellett a fizetése is csökkenhet ezzel a színésznőnek. Ugyan pontosan nem ismerjük a szerződését, azonban évekkel ezelőtti sajtóhírek szerint a Barátok Közt oszlopos tagjai havonta 800 ezer forint körüli összeget vihettek haza. Bár 2012-ben jelentősen, összesen 13 százalékkal csökkentették a sorozatban szereplő színészek fizetését, de az eltelt évek alatt ez már simán felkúszhatott akár havi 1 millió forintra is.

A fizetések.hu adatai szerint egyébként a színházban szereplő színészek nem tartoznak a kifejezetten jól kereső magyarok közé. Jelenleg 192900 forint a bérük, ami jóval kevesebb, mint amennyit a színésznő eddig kaphatott az RTL-nél.

Via Pénzcentrum