Azok után, hogy megtudtuk, Beyoncé alighanem egy reptilián és/vagy a 2002-es, állítólagos halála óta egy klón helyettesíti, már kevés dolog tud meglepetést okozni az összeesküvés-elméletek terén.

Mostanában Eminem került a figyelem középpontjába ebben a témakörben, vagyis a kiváló megfigyelési képességekkel bíró rajongók tudni vélik, hogy akit mi oly régóta rapperként ismerünk, az valójában egy hasonmás, esetleg egy klón, mi több, 

egy Eminem képére megalkotott, emberszabású robot.

Az elmélet hívei szerint ez a klón úr robotsága teljes tudatában él 2004 óta, amióta az eredeti, emberszabású Eminem drogtúladagolás következtében elhalálozott.

Mivel alighanem ezt egyetlen rajongó sem tudta volna ép ésszel elviselni, és a kiadójának még rengeteg pénzt kellett legombolnia a zenéiből, nyilván nem volt más megoldás, csak ha a halálát titokban tartják, és másra osztják a szerepét. Ezért - állítják a gyanakvók - elkobozták a még kiadatlan zenéit és dalszövegeit, és gyorsan az új alakkal vették föl az egészet, nehogy idővel kitudódjon a dolog.

Az évek során sok egyéb bizonyíték is készült, amelyek egytől egyig azt sulykolják, hogy az elméletnek igenis van létjogosultsága. Egyesek a zenész külsejének drasztikus változásában látják a klón-ügy realitását, vagyis abban, hogy a füle másképp áll, mint annak idején, sőt, a tekintete sem az igazi egy ideje.

Továbbá sokan szentül hiszik, hogy a dalszövegei pont a sarkalatos időszakban, vagyis 2004 környékén kezdtek el gyökeresen megváltozni. Sokáig elsősorban arról szóltak, hogy mennyire imádja a lányait, és hogy milyen rossz viszonyban van az anyjával, mostanában viszont leginkább arra utalgat, hogy miként adta el a lelkét az ördögnek, és mennyire vágyik arra, hogy embereket gyilkolásszon. 

Ezek tudatában igazán odafigyelhetnének a managerek, hogy mit művel az android-Eminem, ahelyett, hogy szabad kezet kapna, mert sajnos így hamar kiderülhet minden turpisság, és fújhatják az elmúlt 13 évet. 

Ön szerint mi van Eminemmel?

Forrás: Sickchirpse.com