Januárban már volt szó arról, hogy az idei Carpool Karaoke teljesen más lesz, de azt talán senki nem gondolta volna, hogy ennyire. James Corden 2015. márciusában kezdett bele ebbe az érdekes vállalkozásba a The Late Late Show-ban, ami aztán hamar kinőtte magát. Olyannyira, hogy most tévésorozat készül belőle, ami 16 héten keresztül jelentkezik az Apple Music jóvoltából. Megjött a trailer.

Na de miért John Legend vezeti az autót?

Corden az idei évadban kevesebbszer jelenik meg, de a szöveget és jeleneteket ugyanaz a gárda írja, mint aki eddig. Szóval John Legend is lesz annyira vicces, mint Corden - ő például az új évadban Alicia Keyst viszi énekelni. Szóba kerül, hogy John Legendet mind a mai napig összekeverik Pharrell Williams-szel, ezek után persze, hogy elénekli a Happy-t!

Illetve Corden „kiesésével” megnyílnak a lehetőségek az 5 fős bandák előtt is, mert eddig ugye az autó kapacitása 4 fő volt. Lesz olyan is, amikor egy egész banda visz el, és próbál szétszedni egy további személyt.

Most már nem muszáj a kocsiban énekelni

„Ezt a következő szint", mondta Will Smith, amikor Cordennel beugrottak a helikopterbe a trailerben. Hát persze, hogy az I Believe I Can Fly-t énekelték.

A vicces éneklések és őszinte válaszok most már nem csak a fekete Range Roverben kell, hogy elhangozzanak, hanem mennek szupermarketbe is. De például Blake Shelton és Chelsea Handler egy bárpultnál issza magát majd halálra, és eközben vinnyog majd.

Rokihelyre parkolni? 

Seth MacFarlane nem éppen a parkolás nagymestere, ugyanis amellett, hogy Ariana Grandéval nagyon aranyosan énekelnek majd, a parkolás is körülbelül így megy neki: látszik, hogy két helyet is elfoglalnak, keresztben, a böhöm terepjáróval.

És ami még böhöm nagy, az Shaquille O'Neal és John Cena, őket direkt egy miniautóba tuszkolták bele a készítők, ez is rengeteg poént szül majd.

Hamarosan érkezik

Pontos dátumot még nem árultak el, csak annyit, hogy hamarosan érkezik. A napokban mindenesetre látták James Cordent és Ed Sheerant, amint egy új részt forgattak, úgyhogy még lesz bőven meglepetés. A trailert egészében itt tudja megnézni:

via BBC