Végre megjelent a Britney Spearsről szóló Lifetime film, az alkotás, amihez nem sikerült olyan színésznőt szerződtetni, aki hasonlít is az énekesnőre.

A másfél órás tévéfilmre egyébként Britney nem adott engedélyt, tehát lehetett gyanítani, hogy nem lesz a leghitelesebb betekintés az életébe, a rajongók mégis nagyon várták. Tehát vélhetően fel voltak készülve lélekben, hogy némileg csalódniuk kell, de úgy tűnik, hogy az arculcsapás, amit a film okozott, sokkal jobban fájt, mint arra bárki számított.

A készítők hibát hibára halmoztak és a végeredmény egyszerűen nem más, mint alternatív tények történelemhamisítás, erre pedig a Twitterezők rá is mutatnak.

A filmben például nem teljesen sikerült eltalálni az évtizedet, így történhetett, hogy Britney első turnébuszába bekerült egy plazmatévé.

A kezébe pedig egy iPhone. A 2000-es évek elején. Annak ellenére, hogy az első Apple okostelefon 2007-ben jelent meg.

Ráadásul, mivel Britney nem adta áldását a filmre, így a zenéi nem kerülhettek bele. Igen, készült egy film róla, a dalai nélkül.

De ami mindennél megrázóbb, hogy a készítők még az egyik legikonikusabb szettjéről sem tudtak méltón megemlékezni. Valószínűleg mindenki emlékszik a farmer-kavalkádra, amiben 2001-ben az American Music Awardsra mentek Justin Timberlake-el.

Na ezt, az agyakból soha ki nem törölhető dresszt sem sikerült összehozniuk, helyette egy farmer OVERALLT adtak a Britney-t alakító színésznőre. Hát mi ez, ha nem a történelem kibelezése?!

Ha azonban Ön ezek után is meg szeretné nézni a filmet, nem túl jó minőségben online már megteheti. De azért előre szólunk, hogy mindezek mellett készüljön fel arra is, hogy így kell viszont látnia az 'N Sync-et: