Lassított felvétellel bizonygatta fenekének valódiságát a szerb Kim Kardashian

2017.02.25. 17:06

A 34 éves Jelena Karleusa több mint 20 éve munkálkodik a szerb zeneiparban, és hazájában elsősorban Kim Kardashian helyi megfelelőjeként ismerik. A popsztár viszont úgy gondolja, hogy Kim Kardashian és Kylie Jenner az ő amerikai megfelelői. Vagyis, igazából a nővérek koppintották le a stílusát, nem pedig fordítva történt. Hihető, nem?

✌🏻️

JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) által megosztott bejegyzés,

Jelena Karleusa bizonyítási készségei először 2015-ben törtek a felszínre. Akkor egy galériányi képpárral igyekezett alátámasztani, hogy Kim Kardashian a megátalkodott másoló.

Business per usual 😎🛩

JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) által megosztott bejegyzés,

Most azért kényszerült újabb igazolásra, mert az a vád érte, hogy nem igazi a feneke. Ennek megcáfolásához ismét a modern technika eszközeihez nyúlt. Bár a kísérőszövegben a haját emlegette, a Sun szerint lassított felvételével az volt a burkolt szándéka, hogy eloszlasson minden kétségét messze földön híres hátsóját illetően.

Hair😍🙈😍🙈 @masastudiokristal

JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) által megosztott bejegyzés,

Akár valódi a feneke, akár nem, az egészen bizonyos, hogy rajongói teljesen odáig vannak érte. Lassított felvételével kisebb komment-cunamit indított be. A férfiak olyasmiket írtak neki, hogy

  • haj? hol? nem látok hajat.
  • egy millió dolláros fenék.

Via The Sun