Ha az embernek azt dobja a gép, hogy világsztár legyen, akkor számíthat rá, hogy egy idő után viaszszobor formájában is viszontláthatja magát. Ha pedig már így alakul, akkor csak reménykedhet benne, hogy nem a viaszozó szakkörön faragják ki, hanem minim a világ legelismertebb szakemberei öntik formába a Madame Tussauds múzeumban.

Meryl Streep biztos nagyon szorított ez utóbbiért, ám úgy tűnik, hogy mégsem eléggé. A nívós viaszszobrászok ugyanis annyira elrontották a róla mintázott bábút, hogy arról előbb hinnénk el, hogy Donald Trumpot ábrázolja. Mutatjuk!

Kire hasonlít jobban a szobor?

Ez a hasonlóság pláne annak fényében igazán kellemetlen, hogy az amerikai elnök és az Oscar-díjas színésznő híresen utálják egymást. Januárban még egy komolyabb beefjük is volt, mikor a Golden Globe-on Streep Trumpot bírálta, mire az Egyesült Államok első embere a Twitterén közölte: 

"Mery Streep Hollywood leginkább túlértékelt színésze."

Szóval nem lennénk most a színésznő helyében, akiből Madame Tussaudsék Trumpot csináltak. Mindenesetre, ha szeretne olyan viaszbabákat is látni, amik jól sikerültek, akkor ezt a cikkünket ajánljuk figyelmébe!