• Sokan nehezen dolgozzák fel, hogy A Dalt Pápai Joci nyerte, nem pedig Tóth Gabi. Talán ez annak fényében most érthetőbbé válik, hogy a Blikk kinyomozta, mennyi pénzt vesztett az Eruróvíziós műsoron az énekesnő. A lap egy koncertszervezőt kérdezett meg, aki elmondta Gabi 10 milliót is bukhatott azon, hogy hónapokig nem koncertezett a stílusváltás és A Dal miatt. Egy másik szakember pedig azt mondta, a színpadi jelenet és a slágerhez készült klip még 6 millió forint lehet. A klipet egyébként itt megnézheti Ön is és eldöntheti, kidobott pénz volt-e.
  • Nehéz elhinni, de a TV2 tényleg meglépte, hogy leszerződtette Megyeri Csillát, a műsorvezetőt, aki a rusnyázással híresült el. Nem túl meglepő módon az Édes életben kapott szerepet, de Borsnak elmondta, más műsorokról is tárgyalnak a közeljövőben. "Még semmi konkrétat nem mondtak, de én leginkább valami könnyű, csajos beszélgetős műsorban tudom elképzelni magamat" - mondta. "Nahát!" - mondjuk mi.
  • Sok kínos pillanatot fog még okozni a TV2 „Vigyázat, gyerekkel vagyok!” című műsora a sztárszülőknek. Ebben ugyanis celebgyerekek beszélnek az életükről és az első adásban a legkisebb Schobert fiú rögtön jól be is égette az anyját. „Bezártál a kocsiba, és az ablakon ugrottam ki!” - válaszolta Zalán arra a kérdésre, hogy mi volt a legrosszabb dolog, amit Rubint Réka csinált vele. Persze Réka elmagyarázta, hogy a kisfiú csak elaludt a kocsiban, és Ő nem akarta felébreszteni - írja a Bors.