• A Blikk (a Ripost nyomán), végre megfejtette: MITŐL OLYAN KÜLÖNLEGES GÖNCZI GÁBOR! Mondjuk is! Szóval kiderült, hogy a műsorvezető eredetileg kék szemmel született, de hatéves korára a bal szeme bezöldült. Gönczi elmondása szerint ez nem zavarja, sőt örül neki, ha valaki észreveszi ezt az apróságot, mert onnan tudja, hogy figyelnek rá. Speciel, ha nagyon megnézi az ember, akkor azt is láthatja, hogy azóta az egyik szeme már egészen barna lett. Nézze csak meg a fenti fotót!
  • Ám nem ő az egyetlen, aki testi változásokon ment keresztül. Nádai Anikó a Borsnak beszélt arról, mennyire megviselte, hogy gyermeke apjával szakítottak (aki azóta Szocsik H. Vikivel jár). "Feltűnik mindenkinek, aki velem szemben jön, mennyire sovány vagyok. Ez a ruha pont ezért lett ilyen: ápol és eltakar, nem látszik benne, mennyire lefogytam" - mondta a Story gálán a lapnak Anikó. Egyébként erről a ruháról van szó:
  • Jakupcsek Gabriella viszont nagyon boldog. Ő is a Borsnak beszélt, hosszú interjút adott, amiben elmondta, remekül bírta az elmúlt egy évet tévézés nélkül. Sőt, annyira, hogy vényre írná fel a kollégáknak. És az is kiderült, hogy ajánlatokban sem volt hiánya, de mégis a TV2 Egymás szemében koncepciója érintette meg annyira, hogy azt azonnal elvállalta. És, hogy mi ez a műsor? Dióhéjban annyi, hogy rég nem látott ismerősök, rokonok, üzletfelek stb. találkoznak és leülnek egymás szemébe nézni, meg persze beszélni.