000 476214741

Végre egy izgalmas beef! Meryl Streep csúnyán összeveszett Karl Lagerfelddel

2017.02.26. 11:00

Meryl Streepre most kicsit rájár a rúd. Szegényről nem rég egy rettenetes viaszszobrot csináltak és azzal került be a hírekbe, most pedig klasszikus cicaharc indult közte és a divattervező Karl Lagerfeld között.

A téma: kinek a ruháját fogja viselni a színésznő az idei Oscaron?

Hát, nem Lagerfeldét, és épp ez a baj. A Chanel divatház vezetője a héten a Women’s Wear Dailynek adott egy erős interjút, amiben kijelentette, Streep azért nem az ő ruháját fogja viselni a gálán, mert inkább olyat vesz fel, amiért fizetnek neki.

Ezt a skandalumot pedig a színésznő nem hagyhatta szó nélkül, a Hollywood Reporteren keresztül üzent, hogy Lagerfeld hazudott, hiszen pénzt elfogadni azért, hogy valakinek a ruháját viselje, szembe megy az elveivel.

Itt vége is lehetett volna a dolognak, de nem. A Chanel ismét megszólalt, egy közleményben kértek bocsánatot a vád miatt. És mit tett erre Meryl Streep? Még egyszer visszavágott!

Nem tudom ezt ilyen könnyedén venni. Lagerfeld erőltetett közleménye nem volt valódi bocsánatkérés. Hazudott és a hazugsága megjelent nyomtatásban, úgyhogy még mindig várom a valódi bocsánatkérést.

Itt tart jelenleg az ÜGY. Ennek fényében pedig különösen izgalmas lesz látni, hogy Streep végül milyen ruhában megy ma az Oscar-díjátadóra. Egyébként idén 20. alkalommal jelölték a díjra, most legjobb női főszereplő kategóriában, a Florence - A tökéletlen hang című filmért.