TV20451

Hajdú Péter még nem mutatta be új barátnőjét a gyerekeknek

2017.02.27. 07:44

Újabb magyar Oscar-díj, juhéjj! Gratulálunk Deák Kristófnak és csapatának: Mindenki című kisjátékfilmje nyerte meg a kategória Oscar-díját. A lapszemle előtt megmutatjuk frappáns köszönőbeszédét, hiszen ez is legalább annyira fontos momentuma volt a tegnap estének, mint hogy rossz filmet hirdettek győztesnek a díjátadón:

Köszönöm, nagyon szépen köszönöm az Akadémiának ezt a hihetetlen díjat. Rövidre kell fognom, pedig nagyon sok embernek kell köszönetet mondanom. Először is a családomnak és a tanáraimnak, akik felneveltek és tanítottak. A feleségemnek is. Köszönöm Anna (a producer), a stáb és a szereplők nevében is. A díjat azoknak az embereknek ajánlom, akik jobbá tehetik ezt a világot. A gyermekeknek. Próbálják meg jól felnevelni őket, oly módon, hogy büszkék lehessünk rájuk.

És akkor jöjjön, a lapzsemle:

  • Csodálatos napra ébredtünk a Bors cikkének köszönhetően: Európában Berki Krisztián az első, akinek egy új, műtét nélküli módszerrel távolítják el a „tokaszalonnáját”. A húszperces beavatkozáson egy ampulla epesavat injekcióztak Berki tokájába egy pécsi magánklinikán. Esküvői ruhapróbára ugrottak le vidékre, zsírleszívás és botoxolás is lett belőle. Jegyese rémülten tiltakozott, de végül engedett Berki és az orvos rábeszélésének. Képeket inkább most nem mutatunk, az egész procedúra valószínű a napokban látható lesz az Édes Életben.
rázós 9.png
  • Hajdú Péter még nem mutatta be új barátnőjét a gyerekeknek: a Bors írja, hogy a tévés azt szeretné, ami Dávidnak és Noncsinak a legjobb, ezért amíg nem fordul igazán komolyra az új kapcsolata, nem erőlteti szerelme, Eszter és a gyerekek találkozását. Hajdú ugyan azt mondja, az ő korában, egy házassággal a háta mögött komoly kapcsolatot tervez, nem futó kalandokat, nem tudhatja, mit hoz a jövő – ezért maradt el eddig a bemutatás. "Ha Eszter szimpatikus nekik, együtt is szervezhetünk programokat. De mivel tényleg ők a legfontosabbak, ha ez nem fog megtörténni, azt is el tudom képzelni, hogy az esetleg majd velem élő párom ne legyen otthon, amikor a gyerekekkel vagyok" - érdekes apelláta, bár azt mondja hosszú távon ez kivitelezhetetlen lenne, ez a kompromisszum csak átmenetileg működne.
  • Ábrahám Edit, mindenki Berényi Claudiája a Barátok Köztből VISSZATÉR! És mindezt a TV2-n. A Blikk szimatolta ki, hogy a Nagy Duettben lesz látható, ugyanis a színésznő korábban komoly énekes szerepekben is megmutatta már a tehetségét. 1990-ben az István, a királyban Koppány feleségeként fakadt dalra, valamint színdarabokban és filmekben énekelt. 2006 decemberében a Szombat esti láz második szériá­jában elénekelte a Rockin’ Around the Christmas Tree című karácsonyi dalt, három évvel később pedig a Csillag születik döntőjében 24 énekessel és színésszel együtt előadta a We Are the World című dalt.
abraham1