Havas Henrik még tegnapelőtt reagált Vajna Tímea legfrissebb célkitűzésére, miszerint amerikai állampolgárságot kíván szerezni. A műsorvezető szerint a filmügyi kormánybiztos neje ugyanazt a mesterséget űzi, mint Molnár Anikó és Kelemen Anna. Előbbi még kedden a bejegyzés alá kommentálta, hogy mi a véleménye erről az egészről.

  • Kelemen Annát pedig a Bors kérdezte ugyanerről. Ő azt hitte, hogy ezeken a körökön már tíz éve túl vannak. Hát nem! „Írt egy könyvet, de ebben is én voltam a lényeg. Valami újjal kellene előállnia. Nem tudom, mi történt vele, nem voltunk rosszban, de azért most megsértett! Talán a férfiasságával akadnak már gondjai, jót tenne neki egy férfi vitaminkúra. A gyógyszere látszólag már elgurult, így is, úgy is″ – mondta Kelemen Anna. Ők is keresték Vajna Tímea sajtósát, de választ ők sem kaptak.
  • Mindeközben Benke Laci bácsi felépült. Szintén a Bors ír arról, hogy a szakács fertőző tüdőgyulladással került kórházba, miután a semmiből berobbant egy videó, ami a szakács gasztrobűneit sorakoztatta fel. Ha emlékszik, Benke erre meg lesznobozta a gasztrobloggereket, a kórházban meg Schobert Norbert gyűjtött neki sok szeretetet. A szakács jól van, és bár megviselte és meglepte a felhajtás, de mivel egyáltalán nem stresszes. „Lazán veszi a cikkeket is, és dolgozik tovább. Hiszi, hogy csak egy pillanatnyi lázálom volt, ami történt.″