A Bors számolt be arról , hogy a műsorvezető és rapper Krizsó Szilvia beszélgetős műsorában mondta el, hogy 

hónapok óta nem iszik.

 A 37 éves híresség erről a komoly változásról is mesél majd a KrizsoShow-ban ma este az ATV-ben. Az 50 milliós játszma műsorvezetője elmondta, hogy tavaly kétszer volt a haverjaival bulizni, de csak egy-egy üveg sört ivott, a rövid italokat pedig egyáltalán nem. A Bors megkérdezte mi okozta ezt a pálfordulást, és nem fél-e esetleg attól, hogy a jó fiús életvitel árt a róla kialakult képnek. Majka így válaszolt: 

Azért az nem igaz, hogy egy kortyot sem iszom, csak a töményet ciderre, vagy esetleg borra cseréltem. És mértékkel. A változás kizárólag magam miatt történt, soha nem ittam annyit, hogy ez a munkám vagy a kapcsolatom rovására ment volna. Egyszerűen azt érzem, hogy sok volt az elmúlt 15 év


A Hot! Magazin mai számában a Barátok Közt sztárja, Rékasi Károly beszélt arról, hogy előfordult már, hogy korábban nem mindig tudta fékezni a dühkitöréseit. 

Volt egy nehéz időszak az életemben, amikor édesapám súlyos beteg lett. Naponta látogattam Jászberényben, és egyik alkalommal, mára város közelében, egy tanyáról elém tolatott egy személyautó a főútra. 

Az utolsó pillanatban sikerült félrerántanom a kormányt, és így elkerülnöm a balesetet, de a vétkes sofőr még bocsánatot sem kért. Nagyon feszült állapotban voltam, kiugrottam a volán mögül és beütöttem a kocsiba a nyitott ablakon át. Erre az ember kiszállt egy szekercével, s akkor minden elborult előttem. Egyszer csak arra eszméltem, hogy ülök a mellkasán, és szorítom a torkát. Egyszerűen nem tudtam uralkodni magamon 

- mesélte a lapnak a színész.

Szintén a Hot! Magazin írta meg, hogy a tavaly áprilisban stroke-on átesett Kulka János pár közeli baráton kívül senkit nem enged közel magához. A színész hogyléte változatlanul sokakat érdekel, ám ő hivatalosan továbbra sem hajlandó nyilatkozni senkinek. Otthonában is csak csak orvos testvére, valamint a rehabilitációját segítő szakember látogathatta meg. 

János korábban gyakran adott hangot az aggodalmának, miszerint nem igazán tudja kimutatni az emberek, a közönség iránti szeretetét, miközben ő maga számtalanszor érezte, látta, tapasztalta az évek során, hogy őt mennyire és mennyien szeretik 

- mesélte az egyik színész kollegája a lapnak. Hozzátette azt is, hogy Kulka mindig is olyan ember volt, aki maga szereti megoldani a problémáit.