Elvis Presley özvegye, Priscilla Presley a napokban egy interjúban mondta el, hogy unokái, Finley és Harper nem is mostanában kerültek hozzá, amíg szüleik válása rendeződik, hanem már régóta nála vannak.

A lányok már több mint kilenc hónapja velem élnek, ez a legcsaládcentrikusabb környezet számukra. Egyébként nagyszerűek, minden amit csinálnak csodálatos. Szeretném, ha a történtek ellenére teljes életet élnének. 

Egyelőre nem tudni, hogy a botrány rendezése meddig fog tartani: ha emlékeznek, Elvis egyetlen lánya, Lisa Marie Presley 10 év házasság után beadta a válókeresetet, miután apjuk Michael Lockwood számítógépén gyerekpornót talált a rendőrség. A nyolcéves ikerlányoknak ezért lett a nagymama a gyámja.  Anyjuk azzal kommentálta a történteket, hogy undorodik férjétől, és sokkolták a történtek, Lockwood ügyvédje erre úgy reagált, hogy az apát így akarják lejáratni. 

Elvis özvegye mindenesetre nagyon diplomatikusan nyilatkozott a válási ügyről, azon túl, hogy az anyagi kérdésekre azt válaszolta, hogy magánügy, azt mondta a sajtóban megjelent hírek nagyrésze spekuláció és még semmi nem dőlt el. Szeretnének mindent úgy intézni, hogy a gyerekek számára a legjobb legyen. 

Minden támogatást szívből köszönök!

 - ezt írta az Instagramon legutóbb az unokái fotója mellé.

Thank you from the bottom of my heart for "all" your positive support. 🌹

Priscilla Presley (@priscillapresley) által megosztott bejegyzés,

Via People