Jó reggelt! Ma lesz az elmúlt hónapok legkellemesebb napja: akár 20 fok is lehet, mindenképpen menjen a szabadba, és élvezze ki. És ne hagyja otthon a napszemüvegét. A Kázméroknak kívánunk boldog névnapot!

  • Gáspár Evelin édesapja miatt, és roma származása miatt is elutasításra került már munkahelyről - számolt be a Bors. "Volt olyan munkahely, amely indoklás nélkül küldött el a próbanapról. Máshol miután rám nézett a főnök, aki még csak be se mutatkozott nekem, annyit vetett oda, hogy átgondolták, mégsincs rám szükségük. Pedig tudták, hogy minden képességem megvan az adott munkakörhöz, hiszen két nyelven beszélek, és széles körű kapcsolatrendszerrel rendelkezem." Evelin sokáig magában kereste a hibát, de rá kellett jönnie, hogy az emberek buták, és rosszindulatúak, nem rajta múlik az egész.
  • Nádai Anikónak most se munkája, se lakása, de nem kell sokáig aggódnia: a Blikknek az RTL Klub producere megerősítette, hogy nem engedik el a műsorvezető kezét, várnak még rá lehetőségek. "Anikó RTL-es karrierjét a ValóVilág-os szereplése óta egyengetjük. Személy szerint tehetséges műsorvezetőnek tartom, akivel határozott és pontos terveink vannak már a közeljövőben is" - mondta Herman Péter. Nádai nemrég elköltözött párjától, akivel 5 év után szakítottak, ő a gyermeke apja.
  • Mi írtunk tegnap a parázs vitáról, ami a Mokkában alakult ki Istenes László és Demcsák Zsuzsa között. A Borshoz juttatta el a TV2 közleményét az esetről: "Mindketten rutinos, tapasztalt műsorvezetőnek számítanak, ezenkívül mind a ketten erős személyiségek. Ahogy az élet bármely területén, így egy tévéműsorban is sokszor megesik, hogy bizonyos témákban nincsenek egy véleményen a műsorvezetők, és ennek hol halkabban, hol erőteljesebben véleményt adnak. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a kollégák nem tisztelnék egymást és ne tudnának együtt dolgozni."