A világhírű walesi popénekes, Sir Tom Jones reagált azokra a szóbeszédekre, amik összehozták őt és Priscilla Presley-t. A zenész elmondta, hogy csak jó barátságban vannak, és semmi több. 

A Sex Bomb című sláger énekese eloszlatta az elmúlt hetekben megjelent pletykákat, és tagadta, hogy ő és Elvis Presley volt felesége romantikus viszonyban lennének. Igaz ugyan, hogy az elmúlt hetekben többször is együtt mutatkoztak nyilvánosan, de

ezek a találkozások nem randik voltak. 

A feleségét tavaly elvesztő Tom Jones így nyilatkozott a kapcsolatról:

Priscilla a barátom, már évek óta ismerjük egymást, az viszont nem igaz, hogy randizgatunk és az sem, hogy együtt járunk. Csak barátok vagyunk. Jó barátok. 

Az énekes és a színésznő már majdnem fél évszázada jóban vannak egymással: a hatvanas évek végén találkoztak először, és Elvis 1977-es halála óta tartják egymással a kapcsolatot. 

Priscilla Presley egyébként 14 éves korában ismerkedett meg a rock'n'roll királyával, és végül 1967-ben össze is házasodtak, majd nem sokkal ezután megszületett egyetlen lányuk, Lisa-Marie Presley.  

Elvis özvegye 72 évesen még mindig aktív, és az Instagramon rendszeresen dokumentálja az életét. Az utóbbi években másról sem szóltak a hírek vele kapcsolatban, mint hogy a sok plasztikai műtétje miatt egyrészt alkalmatlan a mosolygásra, másrészt rémisztően néz ki közelről

via Daily Mail