Ez derült ki a The Hollywood Reporter cikkéből. Az biztos, hogy Danny Masterson (az Azok a '70-es évek show című sorozat szereplője) ellen szexuális zaklatás/erőszak ügyében nyomoz a Los Angeles-i rendőrség.

A hivatalos közlemény szerint három nő állítja azt, hogy a színész a 2000-es években szexuálisan bántalmazta.

Masterson képviselője tagad. Elsőként a színész egykori barátnőjének, Chrissie Carnell 16 évvel ezelőttre vonatkozó állításait, hogy párkapcsolatuk ideje alatt történt a bántalmazás. Mert már anno is voltak olyan, szerintük egymásnak ellentmondó állításai Carnellnek, hogy őt korábban három híres színész és zenész is megerőszakolta.

Itt jön képbe egy nyíltan szcientológiaellenes oldal, a The Underground Bunker egyik írása, ami további két erőszakos esetet is a színészhez köt.

A reakcióidő lehet, hogy nem épp a legjobb, de Masterson volt barátnője ezzel kapcsolatban azt mondta, hogy ő már akkor is próbált intézkedni a szexuális bántalmazás ügyében, amikor az aktuális volt, de a szcientológusok megfenyegették, ha bármit tesz, mindenét elveszíti.

Leah Remini, az egykori szcientológus pedig pont az ilyenekre akarja felhívni a figyelmet, hogy az egyház egyes tagjai érinthetetlenek, bármit csinálhatnak. De annyira, hogy szerinte John Travolta akár embert is ölhetne, azt is simán megúszná.

(laist.com, THR)