Jennifer Lopez a Shades of Blue című sorozat második évadának premierjén vonult végig szerdán a Roxy Cinema vörös szőnyegén. A Page Six riportere azonnal kapott az alkalmon, hogy megállítsa, és kiszedje belőle, hogy mit gondol Beyoncé ikerterhességéről. Azért megfelelő alany a színész-énekesnő arra, hogy ebben a témában megnyilvánuljon, mert neki is ikrei vannak, ráadásul már kilenc éve. A kérdésre egyébként annyit reagált, hogy nem létezik olyan dolog, ami valóban felkészíthetné az embert az ikrekre, legalábbis őt semmi sem tudta.

Csak egyet mondhatok: nyugodtnak kell maradni.

Ezzel a bölcselettel kezdte a nyilatkozatot, amiről kijelenthetjük, hogy bármilyen életfázisban és probléma esetén alkalmazható, úgyhogy érdemes is megfogadni. 

A kijelentést követően a sorozatról beszélt, és azt mondta, rettentő sokat segített neki Harlee szerepének megformálásában, hogy ő maga is New York-ban nőtt fel.

Jól ismerem ezt az életérzést, ezért pontosan tudom, milyen a New York-i attitűd, és legalább az akcentusomon sem kellett dolgozni.

Akármennyire is egyszerű eljátszania a szerepét, azért azt is elmondta, hogy milyen könnyen megsérül, amikor vagány nőt kell alakítania.

Hiába tűnik fájdalommentesnek, ha becsapok egy ajtót vagy beleütök a falba, állandóan kék-zöld foltokkal és horzsolásokkal megyek haza.

Forrás: Page Six