MG 9405

Gundel Takács Gábor színésznek áll - Hírek reggeli kávé mellé

2017.03.08. 07:15

Jó reggelt mindenkinek, boldog nőnapot kívánunk az érintetteknek!

  • Gundel Takács Gábor színészként folytatja pályáját - írta meg a Bors mai számában. Miután néhány hete otthagyta a közszolgálati tévécsatornát, sokan voltak kíváncsiak arra, hogy milyen műsorral tér vissza. Most kiderült, hogy a színpadon lesz újra látható: a Csókos asszony című operettben kapott szerepet. Gundel Takács a Zsombói Szabadtéri Színpadon fog játszani főkomornyikként. 

    Valójában a tévés műsorvezető sem érti, miért gondolják, hogy ő jó színész lenne, de kicsit félve igent mondott a felkérésre, és közben készül majd az őszi tévés szezonra. Azt azonban még nem tudni, hol folytatja majd - a Bors szerint nem akar egyetlen televízióhoz sem menni. 
  • Kulka János hamarosan visszatér - a Blikk írta meg, hogy a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész egy mozifilmben játszik majd, állapota miatt azonban még nem kaphat szöveget. A stroke-ból felépülő művész egy szót sem szól majd Ujj Mészáros Károly skandináv típusú krimijében.

János nagyon szerette Ujj Mészáros előző filmjét, a Liza, a rókatündért, így nagyon örült a felkérésnek. A sztrók utáni rehabilitáció is jól halad, ám nem egyenletesen. A mozgással semmi gond, rendszeresen, heti többször jár edzeni, sőt már vezet is. Sajnos azonban a beszéde még nem tökéletes, éppen ezért nem szeretett volna szöveges szerepet. Végül született egy kompromisszumos megoldás, János szerepel ugyan a filmben, de néma marad

- árulta el a lapnak egy informátor.