Az újjáalakult Backstreet Boys legfiatalabb tagja, Nick Carter és bandatársai egy interjúban lazán kiosztották a tinikedvenc Justin Biebert. A tavaly újszülött fiával az Instagramon büszkélkedő énekes az Elle magazinnak beszélt arról az időszakról, amikor sikeresek és világhírűek lettek a fiúcsapattal.

Elmondta, hogy nagyon örül annak, hogy az ő idejükben még nem volt közösségi média, mert szerinte Justin a nyomukba sem érhetett volna annak, amit ők csináltak. 


AJ Mclean, a csapat másik frontembere azt is hozzátette, hogy ha lett volna TMZ (népszerű online bulvár magazin) a kilencvenes években, valószínűleg ők lettek volna az újság mentőangyalai, annyi botrányos eseménnyel szolgálhattak volna. Például amikor meztelenül sétált egy hotel folyosóján vagy szimplán csak berúgott egy bárban - ezek a sztorik soha nem kerültek nyilvánosságra.

Micsoda mázli! 


Ehhez képest mostanában sokkal könnyebb egy előadónak hírnévhez jutni. 

Nekünk sokkal nehezebb volt, mi teljesen alulról építettük fel a sikerünket - YouTube és más azonnali elérést kínáló közösségi oldalak nélkül. Mi mentünk mindenhova, interjúkra, rádiós műsorokba, csak ez volt a járható út. Nem volt Instagram, nem volt YouTube, aminek segítségével ma már könnyen lehet lemezszerződéshez jutni.

via E News