A családhoz közel álló források szerint George Michaelt édesanyja, Lesley Angold mellé temethetik el az észak-londoni Highgate temetőben. A gyászszertartást valószínűleg anyák napján, vagy ahhoz közel eső napon tartják majd, írja a Daily Mail.

A temetésre azért is kellett ennyit várni, mert csak a héten derült ki, mi okozta az 53 éves énekes halálát. Darren Salter, az Oxfordshire-i vezető halottkém március 7-én hozta nyilvánosságra a szakértői vizsgálatok eredményét, melyek szerint  George Michael természetes halált halt, amihez szívproblémák és az elzsírosodott máj vezettek.

A Sunday People egyik forrása arról beszélt, hogy az énekesnek a világot jelentette édesanyja, aki 1997-ben rákban hunyt el. George Michael életében éppen ezért mindig is fontos szerepe volt az anyák napjának.

A temetést egyébként az énekes nővére szervezi, aki nagyon meghitt gyászszertartáson szeretne elbúcsúzni testvérétől.

Az énekes holttestét december 25-én, Fadi Fawaz, a zenész barátja fedezte fel George Michael oxfordshire-i otthonában. A fotóművész 2011 óta járt az énekessel, akivel karácsony másnapján is közösen mentek volna ebédelni.