A celebek is hajlamosak arra, hogy emberi reakciókat mutassanak bizonyos élethelyzetekben, még ha ezt nehezen is tudja elképzelni. Az ugye természetes, hogy szoktak például nevetni (nem is akárhogy!), de abba belegondolt már, hogy mi történik velük, ha egy interjú/koncert/dedikálás során valami irtózatosan megfacsarja az orrukat? Igen, jól sejti, jön a tüsszentés, ami nem válogat, és akkor is támad, ha az orr tulajdonosa éppen egy rettentően híres és/vagy gazdag személy. 

Lady Gaga például notórius tüsszentőnek számít, ami abban nyilvánul meg, hogy gyakorlatilag minden második koncertjén diszkrét rohamot kap éneklés közben, aztán pár pillanat múlva úgy tesz, mintha mi se történt volna. Azt viszont nem tudtuk nem észrevenni, hogy legtöbbször szereti elkerülni a tenyér használatát, ami azért nem annyira gusztusos állapot. 

Victoria Beckham egy interjú közben került kellemetlen helyzetbe, még 2002-ben. Lehet, hogy azóta már végleg felhagyott a tüsszentéssel, ahogy mosolyogni is ritkán szokott, de ez a videó pont azért számít kuriózumnak, mert itt mindkettőt csinálja egyszerre. Tekintse meg, hogy lesz egércincogás egy kirobbanni vágyó bombából, és hogy milyen rejtett funkciói vannak egy pulóver ujjának!

Madonna viszont bevállalós és nem kertel: ha gyerekeket akar örökbe fogadni, akkor gyerekeket fogad örökbe, ha pedig tüsszögnie kell, tüsszög, és nem tesz úgy, mintha nem lenne szervezete, ami olykor magától működik. Meg is kapja érte az elismerést, miután azt válaszolja a riporter kérdésére, hogy thyű. 

Jennifer Anistont nagyon nem irigyeljük az alábbi szituációért, neki ugyanis hatalmas szüksége lett volna egy zsebkendőre, hogy észrevétlenül intézhesse a tüsszentés folyamatát. A jelenlévő újságíró alighanem csak a nyakkendőjét tudta volna felajánlani, mert egy szót sem szólt, hajlandó lett volna folytatni az interjút úgy is, hogy a színésznő mindvégig két tenyérrel az arca előtt nyilatkozik. Készüljön fel, kellemetlenül sokáig kínlódik, mire elsikkad a probléma. 

Katy Perryt viszont nem kell félteni, még a dupla tüsszentésből is kihozza a legjobbat, és eljátssza, hogy direkt volt. Az utólagos juhúúúú-ból legalábbis erre lehet következtetni. Akárhogy is, a helyzet szerencsés végkifejlettel zárult, és a rajongó úr nem szaladt el az ellenkező irányba az undortól.

Összeállításunkból egyszerűen nem hagyhattuk ki a diétázás örök ellenzőjét, egyben a tüsszentés abszolút királynőjét, Honey Boo Boo anyukáját, Mama June-t sem. Nem kérdés, hogy ebben a témában utánozhatatlant produkál. Készüljön fel! Jó étvágyat! 

Hogy egy kicsit oldjuk a feszültséget, és ne a legfájdalmasabb maradjon a végére, szeretettel pakoljuk ide minden idők legaranyosabb (és egyben legijesztőbb) tüsszentését, amit egy pandabébi produkál.