Mai Instahíradónkban túlnyomórészt magyar celebasszonyokkal foglalkozunk, mert különben úgy éreznénk, méltatlanul maradna titokban, amit a világgal meg kívántak osztani. Kezdjük is a legmeghatóbbal, Iszak Eszter egészen friss posztjával, amelyben egy régi, családi képpel emlékezett 2007-ben elhunyt édesapjára, egyben illusztrálta azt, mennyire fontos az életben a család és a megbocsájtás. 

Ti akik régóta követitek az oldalaimat, biztosan tudjátok, hogy nagyon ritkán posztolok igazán privát jellegű dolgokat (ennek megvannak az okai) de ma kivételt teszek. Vannak az ember életében olyan napok, amire sajnos évtizedekkel később is úgy emlékszik, mintha tegnap lett volna és azért írom, hogy sajnos, mert általában ezek nem az öröm miatt ivódnak be az agyunkba. Ilyen nekem 2007 március 12-e, amikor is elvesztettem apukám. Pontosan emlékszem, hogy milyen pózban ültem a konyhaszéken, anyukám hol állt mikor felvette a telefont, milyen fény szűrődött be az ablakon, hogy épp készültem vissza Fehérvárra, ahova akkor Fősulira jártam és még sorolhatnàm. Hogy miért osztom ezt most meg veletek? Mert most, felnőttként már nagyon sok mindent máshogy látok és máshogy is csinálnék, ha visszamehetnék az időben; csak annyit szeretnék ezzel mondani, hogy élvezzük ki minden pillanatát annak, amíg a szeretteinkkel lehetünk és bocsássunk meg minél hamarabb mert mindennek oka van!❤️

iszakeszti (@iszakeszti) által megosztott bejegyzés,

Egy kicsit vidámabb tartalommal folytatjuk, és megmutatjuk, Görög Zita hogy bír el egy kézzel egy törölközőbe csomagolt, flegma arcú, hasmenéssel küzdő macskát. Az állat teljesen le van nyűgözve az események sokszínűségétől. 

Zsákba-macska #kicsitmegkellettmosniamacsekot #szukinakmegyahasa #zsakbamacska

Görög Zita (@gorogzita) által megosztott bejegyzés,

Szabó Zsófi hétköznap dolgozó nőként önmagát, hétvégén pedig a férje álmait valósítja meg azzal, hogy megtekinti őt lovaglás közben. Legalábbis valami ilyesmi derül ki a műsorvezető-/színésznő legutóbbi posztjából. 

Tóth Vera viszont Amerikában tölti az idejét, amit a hirtelen megtalált Hollywood-felirat is bizonyít készséggel.

Hogy megtörjük a magyar híresnők sormintát, megmutatjuk Emily Ratajkowskit, amint egy reklám kedvéért ruha nélkül kényszerül kutyát sétáltatni. 

 Mára ennyi. Viszlát!