Bosszúpornó áldozata lett Mischa Barton színésznő. A Narancsvidék egykori sztárja egy sajtótájékoztatón jelentette be, hogy valamelyik expasija a tudta nélkül, rejtett kamerával rögzítette azt a házi szexvideót, amit most legalább félmillió dollárért, közel 147 millió forintért akar elsózni annak a pornóoldalnak, amely a legtöbbet kínálja érte.

A 31 éves színésznő ügyvédje, Lisa Bloom szerint a felvétel az elmúlt év során készült. Arra nem volt hajlandó válaszolni, hogy ki volt az, aki felvette, csupán annyit mondott, hogy ügyfelével csak rövid ideig jártak.

A férfival szemben távoltartási végzést kértek. Ennek értelmében az illető nem találkozhat Mischa Bartonnal, a szexvideót pedig semmilyen formában nem adhatja tovább. Az esetet már a rendőrség is vizsgálja.

Csak annyit akarok mondani, hogy hitetlenül kemény és embert próbáló időkön megyek keresztül. Ez egy fájdalmas helyzet, és a legrosszabb félelmem vált valóra, amikor rájöttem, hogy valaki, akiről azt hittem, hogy szeretem és megbízok benne, rejtett kamerával, a beleegyezésem nélkül vette fel a legintimebb pillanataimat. Ezután megtudtam valami még rosszabbat: azt, hogy valaki megpróbálja eladni és nyilvánosságra hozni a felvételeket

– magyarázta Mischa Barton.

Mint mondta, az ügyben nem csak maga miatt vette fel a kesztyűt, más nőket is szeretne megóvni attól, hogy hasonló helyzetbe kerüljenek.

Meg akarom védeni őket attól a fájdalomtól és megaláztatástól, amin át kellett esnem. Egyetlen nőnek sem szabadna keresztülmennie ezen. Nagyon nehéz a dolog, de örülök neki, hogy végül kiálltam magamért.

A Daily Mail közben kiderítette, hogy a szexvideót Steve Zacharias, A suttyók visszavágnak című film forgatókönyvírójának fia, Jon Zacharias készíthette. A bírósági iratokban rajta kívül a színésznő másik exének, Adam Shaw-nak a neve szerepel. Az említett végzés mindkettőjüket eltiltotta attól, hogy a felvétellel üzleteljenek. 

Ahogy arról beszámoltunk, a színésznőnek elég rosszul indult az idei év. Január végén önkívületi állapotban mászott fel házának kerítésére, miközben a világvégéről kiabált – állítólag azért, mert beginzázták –, majd február közepén ismét bajba került. Akkor egy költöztetőautóval hajtott bele egy lakóházba.

Via TMZ