Mint arról beszámoltunk, Jamie Foxx az új Robin Hood-film forgatása miatt érkezett Magyarországra, ahol egyből egy erős videóval indított. Ebben megmutatta, hogy senki nem élvezi annyira a hóesést, mint ő. A színész közben Horvátországban és Amerikában is megfordult, de már visszatért hozzánk, és az Instagram Stories-ba feltöltött videókon mutatta meg, hogy mivel múlatta az időt a budapesti éjszakában.

Bokros teendői mellett Jamie Foxx valószínűleg csak most jutott el odáig, hogy kipróbálja a magyar gasztronómiai tipikus fogásait. Azzal indított, amivel a legtöbb turista, betolt egy tányér gulyást.

A finom étel mellé valamilyen ital is dukál. Neki a pálinkára esett a választása. Saját bevallása szerint így próbált elmélyülni a magyar kultúrában.

Úgy tűnik, hogy elég jó anyagot kaphatott. Az arckifejezése legalábbis erről tanúskodik.

A másik bejátszásban a színész egy szőke hölgy társaságában élvezte az étterem zenésze által előadott „Stand by Me” című slágert. Az éneklésbe a nő is becsatlakozott, Jamie Foxx viszont csak a mosolyával járult hozzá a produkció sikeréhez. Lehet, hogy tényleg sok volt a pálesz?

Apropó, nem ismeri véletlenül a képeken látható helyet? Mi első nekifutásra nem tudtuk azonosítani, de hátha önnek sikerül. Ha tudja a megfejtést, ide írhat.

Update: Ervin névre hallgató olvasóknak hála kiderült, hogy a szóban forgó hely nem más, mint a For Sale Pub. Segítségét ezúton is köszönjük!