horoszkóp
tk3s 28765780

Katalin hercegnének nagyon nem tetszik, hogy Vilmosból kijött az állat

2017.03.17. 09:46

Egyelőre nincs magyarázat arra, mi történt Vilmos herceggel Svájcban. Talán hirtelen kapuzárási pánikja lett, vagy egyszerűen csak 34 évesen döntött úgy, hogy mégsem akar a brit királyi ház jófiúja lenni. Akármi is áll a háttérben, az biztosnak tűnik, hogy Katalin hercegné cseppet sincs elájulva attól, hogy férje furcsa viselkedésével vannak tele a lapok.

Hogy miről is van szó pontosan? Mint azt mi is megírtuk, Vilmos síelni ment a haverokkal - ami miatt kihagyott egy nagyon fontos hivatalos eseményt is II. Erzsébettel -, ahol először egy szexi ausztrál modellel fotózták le, majd bulizás közben készült róla videó.

Eközben pedig Katalin természetesen otthon volt a gyerekekkel. Az E! News értesülései szerint egy, a hercegnéhez közel álló forrás azt nyilatkozta:

Katalin nagyon csalódott férje viselkedése miatt, hiszen azt hitte a bulizós időszakot Vilmos már maga mögött hagyta. De ez a mostani eset nem fog komoly zavart okozni a kapcsolatukban.

Mindenesetre a hercegi párnak most lesz ideje kettesben megbeszélni a dolgot, hiszen pénteken kezdik meg európai turnéjukat, annak érdekében, hogy megszilárdítsák az uniós államok kapcsolatát a poszt-Brexit Nagy-Britanniáéval.