Pont egy éve ültünk le beszélni Zimány Lindával, akkor megismerhette a glammodellből lett ügyvédjelölt komolyabbik felét. De most A Nagy Duettben fog szerepelni, emiatt egy másik oldalával is találkoztunk.

Miért mondtál igent, amikor felkértek a szereplésre?

A Sztárban Sztár és A Nagy Duett a kedvencem. Ezek a műsorok azért jók, mert az ember megmutathatja azt az oldalát is, amit esetleg a közönség nem ismer. A privát életben, a barátnőim elmondása szerint én egy laza, humoros lány vagyok, de ezt az énemet nagyon kevesen ismerik. Remélem, hogy most ezt megmutathatom.

Miben nyilvánul meg a lazaságod?

Most, amikor dalt kellett választani, akkor előkerültek vicces, sőt, kimondottan ciki dalok, amikre én azt mondtam, hogy nyomjuk, csináljuk. Ha ez kedvesen van kitalálva és előadva, akkor az szórakoztató tud lenni. A szerkesztők amúgy féltek tőle, hogy majd én leszek az, aki behúzza a féket, erre kiderült, hogy én vagyok a Yesman.

Hogy tudod majd ezt a szereplést összeegyeztetni az ügyvédjelölti teendőiddel?

Kicsit kevesebbet leszek az irodában, de meg lehet oldani. A próbák este lesznek, úgyhogy igazából nekem lesz sűrű és nehéz, hogy ketté kell szakadnom. De terhelhető vagyok, meg hiperaktív.

Nem tartasz attól, hogy ez a szereplés rossz hatással lesz a szakmai megítélésedre?

A csapatban van egy praktizáló ügyvéd, Völgyesi Gabi, úgyhogy azt gondolom, hogy abszolút lehet művészeti tevékenységet folytatni. Nem gondolom, hogy ez egy olyan jellegű műsor lenne, amit nem lehet bevállalni.

Nincs benned semmi félelem a műsorral kapcsolatban?

Most, itt a sajtótájékoztatón tudatosult bennem, hogy majd minden vasárnap este, élő adásban fogok rengeteg ember előtt énekelni. Nem szeretem magam visszanézni, visszahallgatni, így lehet, hogy az lesz, hogy lelkesen azt gondolom, milyen ügyes voltam, aztán kiderül, hogy tök béna voltam. De próbálok nem gondolni arra, hogy esetleg totál lebőgjek. Jó, lehet olyan, hogy beüt a krach, de szerintem feltalálom magam, hogy megoldjam a helyzetet.