Eljött megint a heti trend ideje, visszatekintettünk az elmúlt egy hétre, és összeszedtük azt a hat híres nőt, aki a legemlékezetesebbet nyújtotta az öltözködés terén. Vannak benne régóta ismert gigasztárok és legalább egy olyan név is, akiről ön valószínűleg most hall majd először. De hogy jó időre meg fogja magának jegyezni a kisasszonyt, azt már most garantáljuk. A játék természetesen ezen a héten sem babra megy, hanem szavazatra: nézegessen figyelmesen, és a cikk alján szavazzon arra, aki önnek a legjobban tetszett!

Emma Watson

Emma Watson életében ez egy nagyon fontos hét volt, mert most pénteken került a mozikba A szépség és a szörnyeteg, aminek akkora sikert jósolnak, hogy az lehet, hogy még a Harry Potter-filmeket is túlszárnyalja majd. Emma Watson a maga részéről most már nem is spilázta túl a film további promócióját, inkább azzal volt elfoglalva, hogy felkerültek pucér képei a netre.

Utoljára hétfőn volt, hogy még a Disney-filmmel foglalkozott, ekkor ráadásul egy eseményen direkt egy olyasmi ruhában volt, amilyet Belle visel A szépség és a szörnyeteg leghíresebb jelenetében. Olyasmi ruhában, csak persze egyszerűbb és modernebb kivitelben. Az eredeti, rajzolt ruhát alább nézheti meg.

Rosario Dawson

Rosario Dawson szerepel most egy friss szuperhős-sorozatban, ez az Iron Fist (Vasököl) a Netflixtől, és ennek volt a héten egy eseménye, amire a színésznő egy több szempontból is szokatlan ruhában ment el. Egyrészt nem látunk gyakran ilyen furcsa mintákat vörös szőnyegen hordott estélyiken, de másrészt a fazon is teljesen egyedi és egyéni és nőies és váratlan és fura és baromi mozgalmas, mindemellé pedig Dawsonról ordít, hogy nagyon jól érzi magát ebben a dresszben.

Katie Holmes

Katie Holmes valami megnyitóeseményen volt a héten Los Angelesben, és az ő koktélruhája a kishúga lehetne annak, amit Dawson viselt. Kevesebb rajta az álnépies-egzotikus díszítés, de azért az irány valami nagyon hasonló, és ez a ruha is bő és fodros, csak sokkal rövidebb. Dawsonnak fel kellett húznia a szoknyáját, hogy a combját kivillanthassa, hát Katie Holmesnak erre nem volt szüksége, ebbe a pózba merevedve várta meg, hogy minden fotós kigyönyörködje magát benne. Elképesztő, hogy ez a nő 38 éves, és még mindig ennyi kamaszlányos báj van benne.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a pasiügyei miatt szerepel mostanság a leggyakrabban a hírekben, mi is megírtuk a héten, hogy hűha, randin volt! Na de azt megnézte mindenki rendesen, hogy mennyire jól áll neki ez a fehér miniruha, amit a randin viselt? Persze tisztában vagyunk vele, hogy Jennifer Lopez alakjára azért nem nehéz előnyös fazont találni, de ez most tényleg egy telitalálat, még ha a fehérnél valami izgalmasabb árnyalatot is el tudtunk volna képzelni az énekesnőn. De mondjuk a sok fehér miatt legalább még jobban érvényesül a vörös rúzs, ami randin nem hátrány.

Victoria Beckham

Kb. 10 éve volt, hogy beindult a Velveten a heti trend-sorozat, és akkor még Victoria Beckham azok között volt, akik szinte minden héten szerepeltek benne. Mostanság viszont elég ritkán van okunk elővenni őt, de amikor utoljára szerepelt két és fél éve, ő győzött. Ez az eheti szerkója messze nem olyan feltűnő, mint amivel az aranykorban szórakoztatta a nagyközönséget, de két dolog miatt mégis elég sok helyen felemlegették ezt az egyébként meglehetősen visszafogott kosztümöt. Egyrészt: papírzacskószínű. Másrészt: meglepően bő, de annyira, hogy Beckhamné úgy néz ki benne, mintha valaki más ruháját viselné. Ez nyilván direkt van, elképzelhetetlen, hogy ennél a nőnél a véletleneknek bármi szerepe is lenne.

Sundy Carter

Ki nézett ki a legjobban?

Na ő az, akiről ön még valószínűleg nem hallott – mi biztosan nem. Sandy Carter egy Basketball Wives (Kosarasfeleségek) című reality kapcsán tett szert valamennyi hírnévre. Carter, aki egy 8 éves gyermek anyukája, azonban a jelek szerint nincs megelégedve azzal, hogy hányan beszélnek róla, és a számot növelni szeretné. Erre jobb eszköz nincs is annál a szerelésnél, amiben, amint ön is nyilván kitalálta, nem a Nobel-díját ment átvenni, hanem a saját műsorát promótálta.

Carter alapvetően tökmeztelen, illetve úgy is mondhatnánk, hogy seggpucér, de ahhoz képest egész meglepő, hogy közben mégis mennyi mindent visel. Ott van rajta a szadomazós fehérnemű, aztán a magastalpú-magassarkú cipő, a mellbimbóján az extraszéles szigetelőszalag, a kezén szexi kesztyű, az arcán bizarr smink, a kezében pedig egy korbács. Ő ezt mind felvette, csak azért, hogy beleéghessen az ön retinájába. Jó élmény volt? Ha van kedve, és ha kíváncsi, hogy a többiek mit mondtak, klikkeljen kedvence neve mellé a szavazógépen!